Prijzen

Standaard zijn er voor de levering en inrichting van het maatwerk van de KAM Formulieren App 2 opties.

De eerste optie betreft een eenvoudige opzet, waarbij u 2 formulieren* ingericht krijgt. U kunt de App gebruiken binnen uw organisatie, het aantal gebruikers daarbij is onbeperkt, zonder extra kosten. De ingevulde formulieren ontvangt u in PDF in uw Email.
Een prima optie voor wie bijvoorbeeld alleen de werkplekinspecties en toolboxmeetings digitaal wil in kunnen vullen en verzenden, maar verder geen functionaliteit nodig heeft.

Er is ook een uitgebreidere optie. Deze optie is met name geschikt voor bedrijven die de App ook willen gebruiken voor de beheersing van alle registraties en hieruit ook voortgang willen kunnen laten zien. Ideaal voor iedere KAM-coördinator of VGM-coördinator!

U krijgt hierbij als extra;

  • 5 ingerichte formulieren *
  • Toegang tot het platform
  • Optie om instructies te verzenden naar gebruikers
  • Maak een koppeling met data om in te voegen in uw formulieren
  • Toegang tot gebruikersbeheer
  • Optie voor gebruik van hooks of API om te integreren met tools of software die u al gebruikt, indien gewenst.

*Meer formulieren bij uw optie is uiteraard altijd mogelijk! Informeert u naar de opties en eventuele meerkosten.

Er zijn geen kosten per gebruiker! Het aantal gebruikers – binnen uw organisatie – is onbeperkt.

Wenst u ook een aansluitende registratie in Excel bij uw App? Dat is mogelijk bij de uitgebreidere optie. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en bij welke formulieren u dit wenst. Neemt u voor de kosten en opties gerust contact op, of geef het even aan bij de offerte-aanvraag.

Vraag een offerte aan voor een compleet beeld van de kosten:

Offerte

De offerte ontvangt u – normaliter – binnen 2 werkdagen.


Credits

Bij de aanschaf van de KAM Formulieren App kiest u een bundel die het beste bij uw te verwachten gebruik past. Hieronder ziet u een overzicht van de standaard bundels. Zijn uw credits op? Dan bestelt u eenvoudig via uw platform of E-mail een nieuwe bundel.

Voor elk ingevuld formulier dat u verstuurt, betaalt u één of meerdere credits, afhankelijk van de complexiteit van het formulier. Veruit de meeste formulieren vragen één credit.
Zitten er bijvoorbeeld meer dan 5 foto’s of handtekeningen in, dan worden dat er per 5 foto’s of handtekeningen een credit extra (alleen indien er ook daadwerkelijk foto’s of handtekeningen ingevuld worden).

Credits blijven altijd geldig en verlopen dus niet!
Betalen kan eenvoudig via iDeal of per factuur.
(Genoemde bedragen zijn excl. BTW)