De KAM Formulieren App biedt u vele opties en handigheden. Alles om uw formulierenstroom handiger, slimmer, minder tijdrovend en vooral digitaal te maken!


Formulieren kant en klaar geleverd, in diverse opties.


Geen tijdrovende klussen om zelf formulieren te bedenken, maar de gewenste formulieren worden voor u op maat gemaakt. Implementatie van de App, gebruikers toevoegen, formulieren inrichten, E-mail op maat….. het hele pakket wordt voor u opgezet en geleverd, waarbij diverse mogelijkheden zijn.

Toch liever alles zelf maken? Ook dat kan… Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Databronnen toevoegen aan uw formulieren

Databronnen toevoegen aan uw formulieren, zodat het gebruik van formulieren nog eenvoudiger gaat en er geen fouten gemaakt kunnen worden in bijv. machinenummers, personeelnummers of projectnamen. De gebruiker selecteert eenvoudig bijv. zijn project en vult de rest van het formulier in.


Met platform voor het beheren van registraties, gebruikers en instructies.

Inclusief platform voor zelf beheren van registraties, gebruikers en instructies. Maak vanuit het platform een export naar Excel, voor verder analyse van uw gegevens.


Overzicht in Excel

Opties voor het leveren van een goed overzicht in Excel, aansluitend bij uw eigen registraties. Ideaal voor volledige analyse, beheer van voortgang en bewaking van de opvolging van vereiste acties. Zeker ook ideaal voor beheer van uw VCA- en/of KAM-registraties bij uw certificeringen!