Ideale App voor werkplekinspecties

Laat uw medewerkers met een App werkplekinspecties uitvoeren op projecten. Met de juiste vragen, afgestemd op de werkzaamheden en aansluitend bij alle eisen van VCA, is het uitvoeren van een werkplekinspectie sneller en prettiger om te doen. Uw medewerker heeft altijd de juiste formulieren bij de hand en kan zonder problemen voldoende werkplekinspecties uitvoeren. Handig en overzichtelijk, met de optie om foto’s toe te voegen.

Het formulier voor de werkplekinspectie wordt voor u op maat gemaakt, passend bij de werkzaamheden en risico’s. In de App kan de medewerker op verschillende manieren beoordelen hoe het met de veiligheid op het project gesteld is. Hij kan aangeven wat er niet goed is, zodat opvolgende acties ook automatisch in uw VGM-overzicht komen (als extra optie ook leverbaar). De trendanalyse is daarmee ook automatisch gemaakt.

De formulieren kunnen ook slim gemaakt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld per uitvoerder een database maken met zijn projecten. Kiest de uitvoerder zijn naam in het formulier, verschijnt vanzelf een lijst met alleen zijn projecten.

Vraag een demo aan en probeer het een tijdje!
Demo aanvragen