Toolboxmeetings met de App

Laat toolboxmeetings op locatie vastleggen en middels digitale handtekeningen met de App verwerken. Voorkom onnodig invullen van onduidelijke lijsten met handtekeningen, die vervolgens weer gescand moeten worden om te mailen. Direct vanuit de App gemaild naar uw VGM-coördinator en met enkele klikken is de aanwezigheidsregistratie bijgewerkt en aantoonbaar. Sneller en handiger voor iedereen!

De onderwerpen voor uw toolboxmeetings kunt u met de App ook beschikbaar maken voor de gebruikers, zodat men de toolboxmeetings altijd kunnen lezen en bijv. aan een VCA-auditor kunnen laten zien. De uitvoerder kan de toolbox laten zien, bespreken en vervolgens met de App de aanwezigheidsregistratie invullen en laten tekenen door de aanwezigen.

Met een aansluitend overzicht in Excel, is de aanwezigheidsregistratie van de toolboxmeeting met enkele klikken gemaakt. Geen gedoe meer met papieren lijsten en handmatige aanwezigheidsregistratie. Bespaar administratietijd en kies voor de KAM Formulieren App, ook voor uw toolboxmeetings!

Vraag een offerte aan voor inzicht in de opties en laat u verrassen door de lage kosten.

Offerte